Marketing Week
Η Perskindol και φέτος δίπλα στους δρομείς του 7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας
Με τον 7ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας να βρίσκεται προ των πυλών, χιλιάδες δρομείς ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό
Η Perskindol και φέτος δίπλα στους δρομείς του  7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Με τον 7ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας να βρίσκεται προ των πυλών, χιλιάδες δρομείς ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, δηλώνοντας συμμετοχή σε μία από τις 7 διαδρομές της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου 2024. Εκεί θα βρίσκεται για 7η συνεχόμενη χρονιά και η Perskindol, έτοιμη να ανακουφίσει τους αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος, με τα  καινοτόμα προϊόντα της που καταπραΰνουν τον μυϊκό πόνο.

Η Perskindon ετοιμάζεται να υποδεχτεί ξανά τους δρομείς στη γραμμή τερματισμού του 7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, προσφέροντας υπηρεσίες αποκατάστασης. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές, η Perskindol θα παρέχει τη φροντίδα που χρειάζεται σε κάθε αθλητή, μετά από έναν απαιτητικό αγώνα.

Η σειρά προϊόντων Perskindol Active είναι ιδανική για την ανακούφιση από μυϊκό πόνο και ελαφρά τραύματα, που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας έντονης άσκησης. Τα αιθέρια έλαια που περιέχει, προσφέρουν αρχικά αίσθηση δροσιάς που ακολουθείται από μία ευχάριστη θερμή αίσθηση , η οποία  ανακουφίζει τον πόνο που προέρχεται από αθλητικά τραύματα όπως κράμπες, διαστρέμματα, μυϊκά τραβήγματα και μώλωπες. Τα προϊόντα αυτά, είναι ιδανικά για χρήση πριν από την  άσκηση, για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και χαλάρωση των μυών, αλλά και μετά το πέρας  της σωματικής αθλητικής δραστηριότητας, για ψύξη και ανακούφιση των καταπονημένων μυών.

Τα προϊόντα Perskindol Active περιλαμβάνουν τζελ, σπρέι και επιθέματα, ενώ η σειρά ολοκληρώνεται με τα Perskindol Cool, για κρυοθεραπεία και Perskindol Massage Oil, για εντριβές.

Ο 7ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ.) και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για ενήλικες και το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.larnakamarathon.com/