Marketing Week
Η GTB Technologies διακρίθηκε στην Έκθεση της Forrester για τις καλύτερες Πλατφόρμες Ασφάλειας Δεδομένων
Η GTB Technologies, πρωτοπόρος στις λύσεις προστασίας δεδομένων, ανακοινώνει τη διάκρισή της στην τελευταία έκθεση της Forrester.
Η GTB Technologies διακρίθηκε στην Έκθεση της Forrester για τις καλύτερες Πλατφόρμες Ασφάλειας Δεδομένων

Η GTB Technologies, πρωτοπόρος στις λύσεις προστασίας δεδομένων, ανακοινώνει τη διάκρισή της στην τελευταία έκθεση της Forrester με τίτλο "The Data Security Platforms Landscape, Q4 2024". Αυτή η διάκριση αναδεικνύει την αφοσίωση της GTB στην παροχή ισχυρών και καινοτόμων λύσεων προστασίας δεδομένων, ενισχύοντας έμπρακτα την ικανότητα των οργανισμών να διαχειρίζονται και να αποτρέπουν κινδύνους.

Στη σημερινή, ταχέως εξελισσόμενη ψηφιακή πραγματικότητα, οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν συνεχώς προκλήσεις όσον αφορά την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών. Παράλληλα πρέπει να συμμορφώνονται με αυστηρούς κανονισμούς. Η GTB Technologies ανταποκρίνεται σε αυτές τις προκλήσεις μέσω της πλατφόρμας της “Data Security that Works”, η οποία υποστηρίζει μια προσέγγιση ασφάλειας επικεντρωμένη στη προστασία δεδομένων η οποία ευθυγραμμίζεται με τις αρχές του Zero Trust.

Κύρια Χαρακτηριστικά της Πλατφόρμας DSP της GTB Technologies:

Επικέντρωση στη προστασία δεδομένων: Η πλατφόρμα προστατεύει ευαίσθητα δεδομένα σε όλα τα περιβάλλοντα, εξασφαλίζοντας την αποτροπή διαρροών και τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας.

Συμμόρφωση με κανονισμούς: Αυτοματοποιεί τις διαδικασίες συμμόρφωσης με κανονισμούς όπως το GDPR, το HIPAA και το CCPA, μειώνοντας τον διοικητικό φόρτο εργασίας.

Εφαρμογή των αρχών Zero Trust: Ενισχύει την ικανότητα των οργανισμών να εντοπίζουν και να ανταποκρίνονται σε απειλές σε πραγματικό χρόνο.

Διαχείριση κινδύνων: Παρέχει στους οργανισμούς τα εργαλεία για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση πιθανών κινδύνων που απειλούν ευαίσθητα δεδομένα.

"Είναι τιμή μας να διακριθούμε στη νέα έκθεση της Forrester," δήλωσε ο Uzi Yair, CEO της GTB Technologies. “Αυτή η διάκριση αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στο να βοηθούμε τους οργανισμούς να προστατεύσουν τα δεδομένα τους, ενώ παράλληλα και να ανταπεξέλθουν στις πολυπλοκότητες συμμόρφωσης με κανονισμούς ασφάλειας δεδομένων.”

Η GTB Technologies® συνεχίζει να καινοτομεί στις λύσεις της, προσφέροντας στους οργανισμούς προηγμένη ανίχνευση απειλών, ορατότητα και εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη αναγκών ασφάλειάς.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Guardbyte για περισσότερες πληροφορίες ή ένα εξατομικευμένο demo.