Marketing Week
Με την ανακοίνωση σημαντικών πρωτοβουλιών πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση του CFA Society Cyprus
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη, μετά το Καλοκαίρι, εκδήλωση των μελών του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου - CFA Society Cyprus.
Με την ανακοίνωση σημαντικών πρωτοβουλιών πραγματοποιήθηκε  η Εκδήλωση του CFA Society Cyprus

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη, μετά το Καλοκαίρι, εκδήλωση των μελών του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου - CFA Society Cyprus, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του Συνδέσμου, για προαγωγή της επαγγελματικής δικτύωσης και αριστείας εντός της χρηματοοικονομικής κοινότητας της Κύπρου.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο Metochiou 25 Lounge στη Λευκωσία, με αφορμή την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του CFA Society Cyprus, παρευρέθηκαν μέλη του Συνδέσμου και επαγγελματίες από τον χρηματοοικονομικό τομέα.

Σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία συνομιλήσουν με άλλα μέλη και επαγγελματίες του κλάδου, να ανταλλάξουν απόψεις για τις τρέχουσες χρηματοοικονομικές τάσεις, και να εξερευνήσουν τις προοπτικές για μελλοντική συνεργασία.

Ο Πρόεδρος του CFA Society Κύπρου κ. Νίκος Ποταμάρης ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, προαναγγέλλοντας παράλληλα άλλες δύο σημαντικές πρωτοβουλίες του Συνδέσμου, οι οποίες καταδεικνύουν περαιτέρω τη δέσμευση για επαγγελματική ανάπτυξη και εκπαίδευση στον χρηματοοικονομικό τομέα.

  1. Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης: «Μειώνοντας το Χάσμα στη Σύνταξη μεταξύ Φύλων»

Ημερομηνία: 22 Οκτωβρίου 2024
Ώρα: 18:00
Χώρος: Πινακοθήκη Α.Γ. Λεβέντη

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Αννίτας Δημητρίου και περιλαμβάνει συζήτηση με διακεκριμένους ομιλητές, οι οποίοι θα εξετάσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, σχετικά με τη μείωση του χάσματος αμοιβών των φύλων, στον χρηματοοικονομικό κλάδο. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τις βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές, για τη δημιουργία ενός πιο συμπεριληπτικού και ισότιμου εργασιακού περιβάλλοντος. Πλατινένιος χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η LifeGoals Financial Services Ltd, και σε αυτή θα λάβουν μέρος η Βουλεύτρια Σάβια Ορφανίδου, ο Γενικός Διευθυντής Πολυεργοδοτικού Ταμείου Προνοίας κ. Παναγιώτης Μαυρομιχάλης, η Γενική Διευθύντρια Προσλήψεων Ταλέντων Έλενα Λεωνιδίου και η Επιχειρηματίας Βικτώρια Κόστιτς-Νόλα.

  1. CFA Institute University Research Challenge – Launch Event
    Ημερομηνία: 23 Οκτωβρίου 2024
    Ώρα: 18:00
    Χώρος: Athlos House

Ο Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου είναι υπερήφανος που στηρίζει την επόμενη γενιά ηγετών στον χρηματοοικονομικό τομέα μέσω του CFA Institute University Research Challenge, με Πλατινένιο Χορηγό την XM και Χρυσούς Χορηγούς τους Athlos Capital, Eurobank, Deloitte Cyprus. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που φέρνει κοντά ομάδες φοιτητών πανεπιστημίων, για να παρουσιάσουν τις δικές τους επενδυτικές προτάσεις, ενώπιον επιτροπής ειδικών, ενθαρρύνοντας με αυτό τον τρόπο την ακαδημαϊκή αριστεία, και βοηθώντας, παράλληλα, τους φοιτητές να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες που χρειάζονται για να διαπρέψουν στον χρηματοοικονομικό τομέα.

O CFA Society Cyprus προσκαλεί όλα τα μέλη, τους φοιτητές και τους επαγγελματίες του χώρου να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, οι οποίες αντανακλούν τη δέσμευσή του Συνδέσμου για την προώθηση των υψηλότερων προτύπων ηθικής, εκπαίδευσης και επαγγελματικής αριστείας στον τομέα της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του CFA Society Cyprus στην ενότητα Εκδηλώσεις - CFA Society Cyprus ή να αποστείλουν email στο info@cfacyprus.com.

Σχετικά με το CFA Society Κύπρου

Ο CFA Society Cyprus ανήκει στο παγκόσμιο δίκτυο του CFA Institute, και αριθμεί περισσότερα από 260 μέλη. Αποστολή του CFA Society Cyprus είναι η έμπρακτη υιοθέτηση υψηλού επιπέδου κώδικα δεοντολογίας και η προώθηση ηθικών προτύπων και επαγγελματικής αριστείας στον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων στην Κύπρο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: info@cfacyprus.com 

Instagram: CFA Society Cyprus 

Website: CFA Society Cyprus - CFA Society Cyprus