Marketing Week
Η EMBIO Diagnostics βάζει το δικό της στίγμα στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Η EMBIO Diagnostics, κορυφαία και καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της βαθιάς τεχνολογίας (deep tech), συμμετείχε με επιτυχία εκπροσωπώντας υπερήφανα την Κύπρο στη GITEX Global 2024.
Η EMBIO Diagnostics βάζει το δικό της στίγμα στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024

Η EMBIO Diagnostics, κορυφαία και καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της βαθιάς τεχνολογίας (deep tech), συμμετείχε με επιτυχία εκπροσωπώντας υπερήφανα την Κύπρο στη GITEX Global 2024, μια από τις σημαντικότερες τεχνολογικές εκθέσεις παγκοσμίως, που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. Ως μέλος της κυπριακής αποστολής, έξι πρωτοπόρες εταιρείες ανέδειξαν το καινοτόμο δυναμικό της Κύπρου, με την EMBIO Diagnostics να εστιάζει στις προηγμένες τεχνολογικές της λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η EMBIO Diagnostics παρουσίασε τη δυναμική των καινοτόμων τεχνολογικών της λύσεων, B.EL.D™ και airbeld™, δίνοντας έτσι έμφαση στις παγκόσμιες εφαρμογές  τους. Η συμμετοχή της εταιρείας στην GITEX Global 2024 αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τα μέλη της αποστολής να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες επέκτασης στην αγορά των ΗΑΕ και όχι μόνο, να αναπτύξουν σημαντικές επαφές για στρατηγικές συνεργασίες και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τις τάσεις της deep tech βιομηχανίας. Οι παρουσιάσεις της EMBIO Diagnostics κέρδισαν το ενδιαφέρον του διεθνούς κοινού, καθώς και των ειδικών του κλάδου.

Ο Κωνσταντίνος Λοΐζου, Διευθύνων Σύμβουλος της EMBIO Diagnostics, σχολίασε της επιτυχία της εταιρείας στην έκθεση: «Η εμπειρία μας στη GITEX Global 2024 ήταν καθοριστική, τόσο για την ομάδα μας, όσο και για το μέλλον της εταιρείας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε τις καινοτόμες τεχνολογίες μας με ένα παγκόσμιο κοινό, εμβαθύνοντας την εξειδίκευση μας στην αγορά των ΗΑΕ και αναδεικνύοντας παράλληλα τη δυναμική της Κύπρου στον τομέα της βαθιάς τεχνολογίας».

Καθώς η παγκόσμια τεχνολογική βιομηχανία συνεχίζει να εξελίσσεται, η EMBIO Diagnostics παραμένει στο προσκήνιο, αναπτύσσοντας λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών ανίχνευσης σε πραγματικό χρόνο. Η επιτυχής παρουσία στη GITEX Global 2024 σηματοδοτεί την αρχή του ταξιδιού της εταιρείας στις διεθνείς αγορές, σε ευθυγράμμιση με την ευρύτερη στρατηγική παγκόσμιας επέκτασής της.

Ανακαλύψτε την EMBIO Diagnostics και τις καινοτόμες λύσεις της, μέσω της ιστοσελίδας www.embiodiagnostics.eu.  

-ΤΕΛΟΣ-

Σχετικά με την EMBIO Diagnostics: Η EMBIO Diagnostics είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία βαθιάς τεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων, ψηφιακών, φορητών συσκευών ανίχνευσης για ταχεία διάγνωση. Αυτές οι προηγμένες συσκευές εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η ασφάλεια τροφίμων, η περιβαλλοντική παρακολούθηση και η υγειονομική περίθαλψη. Με ισχυρή έμφαση στην παγκόσμια καινοτομία, η EMBIO Diagnostics ενσωματώνει μηχανική μάθηση και τεχνητή νοημοσύνη στις φορητές διαγνωστικές συσκευές της, επιτρέποντας τη συλλογή, ανάλυση και αναφορά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Με δέσμευση για αριστεία και μια εντυπωσιακή πορεία αναγνώρισης στον κλάδο, η EMBIO Diagnostics παραμένει στην κορυφή της τεχνολογικής προόδου, έτοιμη να ανταποκριθεί στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες ποικιλόμορφων βιομηχανιών παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτεwww.embiodiagnostics.eu, www.airbeld.com