Marketing Week
Ραδιομαραθώνιος 2024 – Όλοι  μαζί με τη Δύναμη της Αγάπης μας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!
Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS έγινε η έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθώνιου.
Ραδιομαραθώνιος 2024 – Όλοι  μαζί με τη Δύναμη της Αγάπης μας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS, στη Λευκωσία, έγινε η έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθώνιου.

Ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CYPRIALIFE και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στο πλαίσιο του επιχειρησιακού τους σχεδιασμού και της λειτουργικής τους ανάπτυξης, υιοθετούν δράσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας. Αυτή καλείται να ενσωματώσει όλα τα μέλη της και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες, όπως τα παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου 2024, σε συνεργασία με το ΡΙΚ.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη χαιρετισμούς απεύθυναν, ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, Σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κα Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κα Έλενα Σταύρου, εκ μέρους του Πρόεδρου του ΡΙΚ, κ. Σταύρου Γεωργιάδη, η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και Γενική  Διευθύντρια της CYPRIALIFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Αλέξανδρος Ντάβος.

Με την ΟΠΑΠ Κύπρου  να αποτελεί το χρυσό χορηγό και, στο πλαίσιο του δυναμικού κοινωνικού του ρόλου, να υποστηρίζει ενεργά τον Ραδιομαραθώνιο 2024, έχει ιδιαίτερη σημασία η διεύρυνση συμμετοχής της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου. Γι’ αυτό και απευθύνεται κάλεσμα-πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβάλλουν στη θετική αλλαγή στις ζωές των παιδιών που η υγεία τους δοκιμάζεται. Στο πλαίσιο αυτό εκφράζονται θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη στον ασημένιο χορηγό: EKO Κύπρου, και στους χάλκινους χορηγούς: Cyfield, Deloitte, EcommBX, Eurobank Κύπρου, Finstella, Ίδρυμα Ευαγόρα και Καθλήν Λανίτη και ΧΜ.com.  Η χορηγική ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας, απορρέει άμεσα από την υιοθέτηση των διαχρονικών αξιών του Ραδιομαραθώνιου: σεβασμός, αλληλεγγύη, προσφορά.

Ο φετινός προγραμματισμός περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, με κύρια τον παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθεί 4 - 5 Νοεμβρίου. Κάθε οικονομική βοήθεια, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Με απλό, πρακτικό και ασφαλή τρόπο, η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί ως εξής:

  • με Αγορά λαχνών
  • με SMS στο 7060, RM (κενό) 1,3 ή 5
  • με πιστωτική κάρτα μέσω JCC
  • με τραπεζική κατάθεση/μεταφορά
  • σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ Κύπρου
  • Σε όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ
  • Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ
  • Σε όλα τα γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS και των εταιρειών του  CYPRIALIFE και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Περισσότερες πληροφορίες για διαδικτυακές εισφορές αλλά και το πρόγραμμα δράσεων, υπάρχουν στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Ραδιομαραθώνιου στο www.radiomarathonios.org

Σε αυτές τις εποχές αστάθειας και αβεβαιότητας, η έννοια της αλληλεγγύης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Όταν η κοινωνία μας ενώνει τις δυνάμεις της και γίνεται ένα, όταν ερχόμαστε μαζί για να βοηθήσουμε τους πιο ευάλωτους, τότε επιβεβαιώνεται πως η συλλογική ευθύνη και η προσφορά είναι θεμέλιοι λίθοι προόδου. Ο Ραδιομαραθώνιος δεν αποτελεί απλώς έναν φιλανθρωπικό θεσμό, αλλά μια γέφυρα ανθρωπιάς που συνδέει κάθε έναν από εμάς με έναν κοινό καλό σκοπό.