Marketing Week
Oι ΤΕΡΑΤΣΙΕΣ ιστορίες των Carob Awards 2024 που κατέκτησαν τις καρδιές μας με την δημιουργικότητά τους
Σε μια φαντασμαγορική τελετή τα Carob Awards 2024 βράβευσαν χθες βράδυ 22 Οκτωβρίου, τις πιο εντυπωσιακές επικοινωνιακές καμπάνιες των δυο τελευταίων χρόνων.
Oι ΤΕΡΑΤΣΙΕΣ ιστορίες των Carob Awards 2024 που κατέκτησαν τις καρδιές μας με την δημιουργικότητά τους

Ιστορίες που κέρδισαν την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου και που έφεραν χαμόγελα επιτυχίας στους δημιουργούς τους.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση βραβείων διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο, προσέφερε μια μοναδική πλατφόρμα για να λάμψουν τα κορυφαία δημιουργικά μυαλά του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής της δημιουργικότητας, βραβεύτηκαν εταιρείες σε έξι ενότητες Ad, Design & Illustration, Digital, PR, Production και Integration.

Στη φετινή διοργάνωση, διαγωνίστηκαν 451 έργα και την εκδήλωση παρακολούθησαν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας πέραν των 550 θεατών.

Απονεμήθηκαν 32 Gold, 51 Silver και 51 Bronze βραβεία!

Για να πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις, προηγήθηκαν 6 συνεδριάσεις Επιτροπών Ελέγχου με 38 στελέχη και 8 συνεδριάσεις Κριτικών Επιτροπων με 106 στελέχη.

Διοργανωτής των βραβείων, τα οποία ανέδειξαν διαφημιστικά έργα που ξεχώρισαν στην Κύπρο από 1.1.2022 έως και 31.3.2024, ήταν ο Σύνδεσμος Διαφημιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΔΕΚ).

Συνδιοργανωτής, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και Μεγάλοι Χορηγοί η Τράπεζα Κύπρου και η LIDL Κύπρου, με Χρυσό Xορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου. 

16 ομίλοι μέσων υποστήριξαν την όλη διοργάνωση, οι Adboard, ALPHA, ANT1, CYTAVISION, Diesi 101.1, Digital Tree, MCMedia, MESIMVRIA, MIX FM, OMEGA, Philenews, Politis 107.6, SIGMA, SPP Media, SuperAd, 160m2.

Χρυσά βραβεία στη φετινή διοργάνωση απέσπασαν οι εταιρείες Action Global Communications, appios® creative studio, Cube Productions, DeLeMa McCann, 4WiseMonkeysCyprus, Gnomi Integrated Communications & MSPS Cyprus, Innovation Leo Burnett, Partners Connected Communications, Semio Productions, TBWA\Entelia, Telia & Pavla BBDO - The Worx, καθώς επίσης οι Μύρια Κονναρή και Άννα Μιλτιάδου.

Η βραδιά των Carob Awards στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας εξελίχθηκε σε μια από τις πιο λαμπερές εκδηλώσεις της χρονιάς, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της διαφημιστικής βιομηχανίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Μια βραδιά αφιερωμένη στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την επιμονή των ανθρώπων πίσω από τις ιδέες, τις οποίες οδήγησαν στην επιτυχία παρά τις προκλήσεις των καιρών.