Marketing Week
Νέα κορυφαία διαπίστευση για τη Χαραλαμπίδης Κρίστης || Με υπευθυνότητα και εστιάζοντας στην ποιότητα, προσφέρει "το καλύτερό μας" για τους Καταναλωτές
Η ποιότητα της Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και πολλαπλά πιστοποιημένη από οργανισμούς κύρους.
Νέα κορυφαία διαπίστευση για τη Χαραλαμπίδης Κρίστης || Με υπευθυνότητα και εστιάζοντας στην ποιότητα, προσφέρει

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, ηγείται στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων, προσφέροντας διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, προϊόντα αυθεντικής γευστικής απόλαυσης και υψηλής διατροφικής αξίας.

Η ποιότητα της Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και πολλαπλά πιστοποιημένη από οργανισμούς κύρους. Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα, απέκτησε την κορυφαία διαπίστευση κατά CYS EN ISO/IEC 17025:2017 (Αρ. Πιστοποιητικού L118) για το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου της στη Λεμεσό. Αυτή η σημαντική διαπίστευση αφορά στους αυτοελέγχους του νωπού γάλακτος, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουν οι Κύπριοι καταναλωτές.

Η διαπίστευση δόθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Ποιότητας, τον αρμόδιο Κυπριακό Φορέα Διαπίστευσης, και αξιολογήθηκε σύμφωνα με τα κριτήρια του προτύπου CYS EN ISO/IEC 17025:2017 για Εργαστήρια Δοκιμών.

Πιο συγκεκριμένα, η διαπίστευση περιλαμβάνει τις μεθόδους καταμέτρησης του ολικού αριθμού μικροοργανισμών, ανίχνευσης αντιμικροβιακών ουσιών, καταμέτρησης σωματικών κυττάρων και τον προσδιορισμό της Αφλατοξίνης Μ1.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι πλέον η μοναδική γαλακτοβιομηχανία στην Κύπρο που διαθέτει διαπιστευμένο εργαστήριο για αυτοελέγχους νωπού γάλακτος, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 853/2004 και τις απαιτήσεις των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών και του Διατάγματος περί Αυτοελέγχων Νωπού Γάλακτος. Συγκαταλέγεται, επίσης, ανάμεσα στα επτά αναγνωρισμένα εργαστήρια αυτοελέγχων νωπού γάλακτος Παγκύπρια από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.

Με το εξαιρετικά σύγχρονο εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου, η Χαραλαμπίδης Κρίστης επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη διαρκή βελτίωση και εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της. Οι τακτικοί ποιοτικοί έλεγχοι που διενεργούνται, σε συνεργασία με επιλεγμένους παραγωγούς νωπού γάλακτος, προσφέρουν υψηλής ποιότητας και ασφαλή προϊόντα στους καταναλωτές.

Με πίστη στο όραμα και στις αξίες της, η Χαραλαμπίδης Κρίστης τιμά έμπρακτα την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τους με τους ποιοτικότερους όρους.