Retail
Tα γεύματα των 5 δολαρίων δίνουν ώθηση στην μετοχή των McDonald's
Η Citi αύξησε τον στόχο τιμής της μετοχής της McDonald’s Corporation από 275 δολάρια σε 301 δολάρια
Tα γεύματα των 5 δολαρίων δίνουν ώθηση στην μετοχή των McDonald's

Με λιγότερους πελάτες να επισκέπτονται το Golden Arches καθώς οι πελάτες περιορίζουν τις δαπάνες για εστιατόρια, η McDonald’s επεκτείνει τώρα τη συμφωνία γευμάτων αξίας 5 δολαρίων μέχρι το φθινόπωρο και τον Δεκέμβριο στις περισσότερες αγορές των ΗΠΑ.

Είναι η δεύτερη φορά που η αλυσίδα φαστ φουντ επεκτείνει αυτή τη συμφωνία, η οποία ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι, και άλλο ένα σημάδι ότι η αλυσίδα μπέργκερ θέλει να κερδίσει πίσω πελάτες με χαμηλότερο εισόδημα εν μέσω αντιλήψεων ότι γίνεται πολύ ακριβό.

Σύμφωνα με το Investing.com, η Citi αύξησε την Παρασκευή τον στόχο τιμής της μετοχής της McDonald’s Corporation από 275 δολάρια σε 301 δολάρια, αναμένοντας θετικά τριμηνιαία αποτελέσματα.

Οι μετοχές της McDonald’s αυξήθηκαν περίπου 1,44% στην πρόσφατη διαπραγμάτευση της Παρασκευής.

Τι περιλαμβάνει το
γεύμα των 5 δολαρίων

Ενώ τα 5 δολάρια δεν μπορούν να αγοράσουν πολλά αυτές τις μέρες, στα McDonald’s με αυτό το ποσό ο πελάτης παίρνει τέσσερα τεμάχια Nuggets τεσσάρων τεμαχίων, ένα McChicken ή ένα σάντουιτς McDouble. μικρές πατάτες και ένα μικρό αναψυκτικό. Η έκπτωση έρχεται αφότου τα McDonald’s, όπως πολλές αλυσίδες, αύξησαν τις τιμές για να καταπολεμήσουν την εκτίναξη των τιμών των τροφίμων και τον αυξανόμενο πληθωρισμό.

Η αύξηση των τιμών του μενού έχει οδηγήσει πολλούς πελάτες που γνωρίζουν τις τιμές να αναρωτηθούν εάν το γρήγορο φαγητό αξίζει ακόμα τα λεφτά τους. Η McDonald’s ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι η τιμή ενός Big Mac έχει αυξηθεί 21% από το 2019, αλλά ορισμένες αυξήσεις τιμών που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πιο δραματικές.

Όπως τα Starbucks και άλλες αλυσίδες, η McDonald’s προσφέρει στους πελάτες εκπτώσεις με την ελπίδα ότι θα επιστρέψουν. Η εταιρεία είπε ότι αναμένει περισσότερες προσφορές τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.