Marketing Week
Η Century Travel Εκπροσωπεί Αποκλειστικά την Κύπρο στη CLIA Cruise Week 2024.
Η Century Travel, η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο μέλος της Cruise Lines International Association (CLIA), ανακοινώνει τη αποκλειστική για την Κύπρο συμμετοχή της στη CLIA Cruise Week 2024.
Η Century Travel Εκπροσωπεί Αποκλειστικά την Κύπρο στη CLIA Cruise Week 2024.

Η Century Travel, η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο μέλος της Cruise Lines International Association (CLIA), ανακοινώνει τη αποκλειστική για την Κύπρο συμμετοχή της στη CLIA Cruise Week 2024, που θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Αυτή η παγκόσμια εκδήλωση γιορτάζει τον «κόσμο» της κρουαζιέρας, με το φετινό θέμα, #DiscoverMore, να ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν νέους προορισμούς και να ανακαλύψουν μοναδικές κρουαζιέρες παγκοσμίως, με την εξειδίκευση που μόνο η Century Travel μπορεί να προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες.

Κατά τη διάρκεια της CLIA Cruise Week, η Century Travel θα αναδείξει τη μοναδική συνεργασία της με την Marella Cruises, τη μοναδική γραμμή κρουαζιέρας που προσφέρει εβδομαδιαίες all-inclusive κρουαζιέρες που θα αναχωρούν από τη Λεμεσό, ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 2025. Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της Century Travel να παρέχει τις καλύτερες εμπειρίες κρουαζιέρας στους Κύπριους ταξιδιώτες, με αναχωρήσεις που θα διαρκέσουν έως τον Οκτώβριο του 2025.

H συμμετοχή της Century Travel στη CLIA Cruise Week υπογραμμίζει την αφοσίωση της εταιρείας να παραμένει στην κορυφή της ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Κύπρου. Με πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις και αποκλειστικές προσφορές ως μέρος του δικτύου CLIA, η Century Travel εξασφαλίζει ότι οι πελάτες της λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένη πληροφόρηση για τις διακοπές κρουαζιέρας.

“Ως η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας στην Κύπρο που συμμετέχει στην CLIA Cruise Week, είμαστε περήφανοι που φέρνουμε αυτήν την παγκόσμια γιορτή της κρουαζιέρας στους Κύπριους ταξιδιώτες,” δήλωσε η Διευθύντρια Λειτουργίας της Century Travel Group, κ. Βίκυ Λιούις. “Η CLIA Week τονίζει τον ενθουσιασμό του Κύπριου ταξιδιώτη για την ανακάλυψη νέων προορισμών και τα πλεονεκτήματα της κρουαζιέρας. Για εμάς, αυτή η συμμετοχή σηματοδοτεί επίσης ένα σημαντικό ορόσημο στην εξέλιξη της Century Travel ως η κορυφαία ταξιδιωτική εταιρεία στην Κύπρο με εξειδίκευση στις κρουαζιέρες. Μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους Κύπριους ταξιδιώτες αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές κρουαζιέρας που συνδυάζονται με την εξειδίκευση και εμπειρία που μόνο η Century Travel, μέλος της CLIA, μπορεί να παρέχει.”

Επιπλέον, η Century Travel πρόσφατα λάνσαρε το cruise.com.cy, την πρώτη πλατφόρμα e-commerce κρουαζιέρας στην Κύπρο. Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα παρέχει στους τοπικούς ταξιδιώτες πρόσβαση σε πάνω από 24 από τις κορυφαίες γραμμές κρουαζιέρας του κόσμου και σε περισσότερες από 48,000 κρουαζιέρες διαθέσιμες για άμεση κράτηση, διευκολύνοντας περισσότερο από ποτέ τον προγραμματισμό μιας ονειρεμένης κρουαζιέρας.

Κατά τη διάρκεια της CLIA Week, η Century Travel θα παρουσιάσει αποκλειστικές προσφορές για μοναδικά ταξίδια κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών κρατήσεων για κρουαζιέρες που αναχωρούν από τη Λεμεσό το 2025 με την Marella Cruises. Η ομάδα της θα μοιραστεί επίσης πολύτιμες συμβουλές για  το πως να προγραμματίσεις την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, με γνώσεις για την επιλογή του κρουαζιερόπλοιου, των δρομολογίων και των κορυφαίων προορισμών, σύμφωνα με το θέμα #DiscoverMore.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αποκλειστικές προσφορές της Century Travel και με την εξειδίκευση που μόνο η Century Travel μπορεί να προσφέρει για το πως να προγραμματίσεις την απόλυτη κρουαζιέρα, επισκεφθείτε το www.centurycyprus.com ή επικοινωνήστε με την Century Travel στο 70 000 970.