Marketing Week
Find your fit – η νέα διαδραστική πλατφόρμα της BBF βοηθά τους πελάτες να βρουν το σπίτι των ονείρων τους.
Στο πλαίσιο της συνεχούς της δέσμευσης να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και τις καλύτερες επιλογές στους πελάτες της, η BBF, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο, δημιούργησε το «Find your fit»
Find your fit – η νέα διαδραστική πλατφόρμα της BBF βοηθά τους πελάτες να βρουν το σπίτι των ονείρων τους.

Στο πλαίσιο της συνεχούς της δέσμευσης να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και τις καλύτερες επιλογές στους πελάτες της, η BBF, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο, δημιούργησε το «Find your fit» – μια διαδραστική online πλατφόρμα που βοηθά τους πελάτες να επιλέξουν το ακίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους, με βάση τις προτιμήσεις και την αξιολόγηση υφιστάμενων πελατών.

Η BBF προσφέρει μια πληθώρα επιλογών, αντλώντας έμπνευση από τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους οι σύγχρονοι άνθρωποι ζουν, εργάζονται και διασκεδάζουν. Με τη βοήθεια αναλυτικών κατόψεων, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν μέσω της πλατφόρμας να ανακαλύψουν τις κατοικίες που είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο τρέχον στάδιο της ζωής τους και στις ανάγκες του νοικοκυριού τους, και να δουν επιλεγμένες προτάσεις βάσει της εμπειρίας υφιστάμενων πελατών με παρόμοιο προφίλ – είτε πρόκειται για μεμονωμένα άτομα, είτε για νέα ζευγάρια, είτε για οικογένειες τεσσάρων, πέντε ή περισσότερων μελών.

Εκτός από λεπτομερείς κατόψεις, κάθε περιγραφή ακινήτου περιλαμβάνει τρισδιάστατη απεικόνιση, διαδραστική παρουσίαση των μοναδικών εσωτερικών και εξωτερικών χαρακτηριστικών, πληροφορίες για την τιμή και άλλες λεπτομέρειες, σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον περιήγησης. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν αίτημα επικοινωνίας και μια ειδική ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί τους άμεσα.

Μέσα από τη μακρά πορεία της, η BBF έχει διαμορφώσει και βελτιστοποιήσει τη δική της φιλοσοφία για την αποτελεσματική σχεδίαση και ανάπτυξη ακινήτων, δημιουργώντας ζωντανές και βιώσιμες κοινότητες με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του. Αφετηρία κάθε έργου αποτελεί η σε βάθος κατανόηση των αναγκών των πελατών της, βασισμένη στη συστηματική συλλογή και ανάλυση των αξιολογήσεων των κατοίκων σε βάθος χρόνου. Το αποτέλεσμα είναι μια καλά επεξεργασμένη στρατηγική σχεδιασμού και ανάπτυξης από μια αφοσιωμένη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, η οποία ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών με στόχο να εξασφαλίζει ανώτερη ποιότητα διαβίωσης, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα και τη λειτουργικότητα με την άνεση και την αίσθηση πολυτέλειας.

«Από τα αρχικά στάδια του σχεδιασμού και της ανάπτυξης, συνδυάζουμε τις παγκόσμιες τάσεις του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με την εμπεριστατωμένη γνώση των αναγκών των πελατών μας.  Έτσι δημιουργούμε τις ιδανικές διαρρυθμίσεις για κάθε κεφάλαιο της ζωής τους, με εξαιρετικά λειτουργικές εσωτερικές διατάξεις που προσαρμόζονται άψογα στις προσωπικές  τους προτιμήσεις – είτε πρόκειται για κατοικίες, είτε για επενδυτικά ακίνητα, είτε για επαγγελματικούς χώρους», εξηγεί η Ελένη Δημητρίου Ζαννέττου, Head of Design Development στη BBF.

«Η αρχιτεκτονική και σχεδιαστική μας προσέγγιση ενσωματώνει επίσης τις αρχές του βιοκλιματικού design με έμφαση στη βιωσιμότητα. Εφαρμόζουμε εξ αρχής βιώσιμες πρακτικές – συμπεριλαμβανομένης της χρήσης υψηλής ποιότητας κατασκευαστικών υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον σύμφωνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα. Χρησιμοποιούμε ηλιακά και φωτοβολταϊκά συστήματα για την κάλυψη ενεργειακών αναγκών σε κοινόχρηστους χώρους, κήπους και άλλες εγκαταστάσεις», προσθέτει η Ελένη Δημητρίου Ζαννέττου.

Για μια λεπτομερή παρουσίαση των διαθέσιμων κατοικιών και κατόψεων, επισκεφθείτε τη διαδραστική πλατφόρμα εύρεσης ακινήτων της BBF στο bbf.com/find_your_fit

Σχετικά με τη BBF

H BBF, γνωστή για την ηγετική παρουσία της στον τομέα της ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, έχει την έδρα της στη Λεμεσό και γραφεία στη Λάρνακα, την Πάφο, τη Λευκωσία και την Αθήνα.

Η ονομασία BBF σημαίνει Build. Better. Future. και αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας να οικοδομήσει ένα προσιτό περιβάλλον διαβίωσης που βελτιώνει την ποιότητα ζωής για όσους επιλέγουν ένα ακίνητο της BBF για την κατοικία τους, τον επαγγελματικό τους χώρο, ή για επενδυτικούς σκοπούς.

Η BBF διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εξειδίκευσης και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο που μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω από 150 αναπτυξιακά έργα – από πολυτελείς κατοικίες μέχρι πρωτοποριακούς χώρους γραφείων – στην Κύπρο και την Ελλάδα. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα εμβληματικά bbf: sky tower, bbf: marco polo, bbf: eden roc, καθώς και το τρέχον έργο της ανακαίνισης του ιστορικού διατηρητέου ξενοδοχείου Βερεγγάρια στην περιοχή του Προδρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το bbf.com.