Marketing Week
“Fade” : Η Πρώτη Κυπριακή Ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus.
Η Ad Tag Cyprus, ως υπερήφανος υποστηρικτής τοπικών παραγωγών και καινοτόμων ενεργειών, είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας.
“Fade” : Η Πρώτη Κυπριακή Ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus.

Η Ad Tag Cyprus, ως υπερήφανος υποστηρικτής τοπικών παραγωγών και καινοτόμων ενεργειών, είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας, της πρώτης ταινίας κυπριακής παραγωγής που υποστηρίζει Dolby Atmos, και που έχει μόλις κυκλοφορήσει το Trailer της!

Το “FADE” είναι μία ανατρεπτική ταινία, η οποία δημιουργήθηκε μέσα στα πλαίσια των μαθημάτων Filming 101 όπου διδάσκει ο Αντρέας Κολοκοτρώνης, film director. Ο Αντρέας Κολοκοτρώνης, έχει προβάλει ήδη βραβευμένες ταινίες μικρού αλλά και μεγάλου μήκους σε Eυρωπαϊκό επίπεδο, με τους μαθητές του να αναλαμβάνουν τις διάφορες θέσεις όσο αφορά την παραγωγή.
 

Το "FADE" πρόκειται να αλλάξει την αντίληψη των θεατών για τα πρότυπα των κυπριακών ταινιών. Εμπεριέχει διάφορα Ευρωπαϊκά στοιχεία τα οποία λείπουν από τις υφιστάμενες κυπριακές παραγωγές, και έχει σκοπό να προβληματίσει το κοινό σχετικά με την κατάχρηση διαφόρων ουσιών, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους θεατές με τα διάφορα κοινωνικά θέματα που αφορούν τον οικογενειακό θεσμό.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το Trailer στο YouTube, το Instagram Page της ταινίας και του director, Αντρέα Κολοκοτρώνη.

Trailer on YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=EjiPpAMIM3I

Director’s Instagram Page

https://www.instagram.com/cinemartcy/

“Fade” The Movie Instagram Page

https://www.instagram.com/fade.movie/

Ακολουθήστε τις πιο πάνω σελίδες, για να μείνετε συντονισμένοι για την Πρεμιέρα της ταινίας!

Χορηγός Επικοινωνίας: Ad Tag Cyprus