Economy
Emirates: Πετάει σε 1.700 πόλεις μέσω νέων συνεργασιών
Η Emirates διπλασιάζει το δίκτυο συνεργατών της μέσα σε ένα χρόνο
Emirates: Πετάει σε 1.700 πόλεις μέσω νέων συνεργασιών

Η Emirates έχει διπλασιάσει τον αριθμό των πόλεων που εξυπηρετεί πέραν του δικτύου της κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για ταξίδια σε σχεδόν 1.700 επιπλέον πόλεις. Ως αποτέλεσμα, πάνω από 61.000 επιβάτες συνδέονται απρόσκοπτα κάθε εβδομάδα μέσω των κοινών δικτύων της Emirates και των συνεργατών της.

Δημιουργώντας νέες συνεργασίες και ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες στον τομέα των μεταφορών, η αεροπορική εταιρεία παρέχει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών μέσω 31 πτήσεων κοινού κωδικού, 118 διασυνδέσεων (πτήσεων interline) και 13 συνεργατών σε σιδηροδρομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μεταφοράς με ελικόπτερο. Με 162 συνεργάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, το διευρυμένο δίκτυο παρέχει ακόμη μεγαλύτερη διασύνδεση στους επιβάτες, δρομολόγια που εκτελούνται με ένα ενιαίο εισιτήριο, αναβαθμισμένη μεταφορά αποσκευών, προνόμια για τους τακτικούς επιβάτες, πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής και άλλες παροχές για τη διασφάλιση μιας ομαλής ταξιδιωτικής εμπειρίας σε κάθε σταθμό.

Οι επιβάτες των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το διευρυμένο δίκτυο της Emirates που περιλαμβάνει πάνω από 140 προορισμούς και την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι (DXB), καθώς και από τις κορυφαίες παρεχόμενες υπηρεσίες εδάφους αλλά και εν πτήσει.

Τον τελευταίο χρόνο, η Emirates προέβη σε 16 νέες συνεργασίες, στις οποίες περιλαμβάνονται πτήσεις κοινού κωδικού με την Avianca και την Batik Air Malaysia, ενώ για πτήσεις interline με τις KAM Air, Sri Lankan Airlines, Condor, Flynas, Viva Aerobus, Sun Express, Maldivian, Siberia Airlines και Kenya Airways τέθηκαν επίσης σε εφαρμογή.

Από πτήσεις μέχρι μετακινήσεις με το τρένο, οι επιβάτες της Emirates έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνδεθούν άμεσα με πόλεις σε όλη την Ευρώπη, μέσω συνεργασιών κοινού κωδικού με την Trenitalia, την Ισπανική Σιδηροδρομική γραμμή Renfe, την Αυστριακή Σιδηροδρομική γραμμή OBB και τη Σουηδική Σιδηροδρομική γραμμή SJ. Επιπλέον, η Emirates αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης που προέβη σε συνεργασία διασύνδεσης (interline) με την BLADE, μια εταιρεία αστικής αεροπορικής κινητικότητας για να παρέχει στους πελάτες της Emirates πτήσεις με ελικόπτερο μεταξύ Νίκαιας και Μονακό με ένα μόνο εισιτήριο.

Ο Adnan Kazim, Deputy President και Chief Commercial Officer της Emirates Airline, δήλωσε σχετικά: «Τον τελευταίο χρόνο, επιμείναμε στη στρατηγική για την ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας μας και την επέκταση της εμβέλειάς μας σε έξι ηπείρους, μέσω της δημιουργίας νέων συνεργασιών με αεροπορικές εταιρείες που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, συνεργάτες των σιδηροδρομικών υπηρεσιών και παρόχους αεροπορικών υπηρεσιών, ώστε να ε διασφαλίσουμε την πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος προορισμών, επιλογών συνδεσιμότητας και απρόσκοπτης ‘last mile’ πρόσβασης για τους επιβάτες. Έχοντας πάντα την ανάπτυξη στο επίκεντρο, θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε την προστιθέμενη δύναμη του δικτύου των συνεργατών μας ως μέρος της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους επιβάτες μας τη δυνατότητα να φτάσουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο. Η παγκόσμια συνδεσιμότητα ενισχύει την παγκόσμια οικονομία. Σε αυτό το πλαίσιο η στρατηγική μας για την ανάπτυξη συνεργασιών ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική D33 που προσβλέπει στο να καταστεί Ντουμπάι ο μεγαλύτερο κόμβος παγκοσμίως για επιχειρηματικές ευκαιρίες, τουρισμό και επενδύσεις».

Πηγή: ot.gr