Hospitality & Tourism
Γιατί η Σκύρος είναι ο απόλυτος προορισμός φέτος το καλοκαίρι
Εναλλακτικός προορισμός για απαιτητικούς ταξιδιώτες
Γιατί η Σκύρος είναι ο απόλυτος προορισμός φέτος το καλοκαίρι

Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί των Σποράδων που, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πιο πολύβουους προορισμούς του νησιωτικού συμπλέγματος, διατηρεί ακόμη τη γαλήνη και την ηρεμία. Η φυσική του ομορφιά παραμένει αναλλοίωτη και χρόνο με τον χρόνο αποκτά όλο και πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Το νησί είναι ένας ανερχόμενος εναλλακτικός προορισμός, ιδανικός για όσους θέλουν να απολαύσουν χαλαρές διακοπές και να ξεκουραστούν πραγματικά και να απολαύσουν καλό φαγητό, πανέμορφες παραλίες και ατέλειωτες βόλτες. 

Η πρωτεύουσα του νησιού, η Χώρα, στο βόρειο τμήμα της Σκύρου, με τα κατάλευκα σπιτάκια, χτισμένα αμφιθεατρικά στο λόφο και το επιβλητικό κάστρο, να κρέμεται σχεδόν πάνω στο βράχο, είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα ομορφότερα μέρη του νησιού και μια από τις ομορφότερες Χώρες των νησιών του Αιγαίου. Στο δρόμο για τη Χώρα της Σκύρου θα βρεις χωριά που σε καλούν να γευτείς μοναδικές παραδοσιακές συνταγές “μπλεγμένες” με το θαλασσινό νερό του Αιγαίου.

Η Σκύρος προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα φυσικής ομορφιάς, πολιτιστικού πλούτου και ζεστής φιλοξενίας, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.  

Πηγή: ot.gr