Marketing Week
Undiz x Nyx Professional Makeup το υπέροχο boat party κάτω από το ηλιοβασίλεμα
Undiz x Nyx Professional Makeup το υπέροχο boat party κάτω από το ηλιοβασίλεμα
Το γνωστό lingerie brand Undiz, σε συνεργασία με την Nyx Professional Makeup διοργάνωσαν ένα αξέχαστο boat party στη Λεμεσό. Το boat party πραγματοποιήθηκε με αφορμή την άφιξη της αποκλειστικής limited edition συλλογής μαγιό Undiz x Nyx Professional Makeup στην Κύπρο.

Περισσότερα από 60 άτομα, ανάμεσά τους και γνωστοί Instagrammers και TikTokers παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μαζεύτηκαν με καλοκαιρινή διάθεση και φορώντας μαγιό Undiz.

Το boat party ζωντάνευε με τους ήχους της μουσικής. Οι παρευρισκόμενοι δεν δίστασαν να τραγουδήσουν καραόκε αγαπημένες επιτυχίες ενώ ο χορός και το τραγούδι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της βραδιάς. Από το πάρτι φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα νόστιμα τσιμπήματα και δροσερά fruit platters του Café La Mode και τα δροσιστικά cocktails με Limoncello και Portofino Dry Gin που ήταν και οι αποκλειστικοί χορηγοί.

Ανακαλύψτε τον κόσμου της Undiz
Το Γαλλικό lingerie brand Undiz ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό να δημιουργήσει ξεχωριστές και γεμάτες χρώματα συλλογές σε χαμηλές τιμές για κάθε τύπο σώματος.