Marketing Week
Cyprus Airways: Επιλέγουν την LXM Media & Publishing για την επανακυκλοφορία του in-flight περιοδικού, Breeze
Cyprus Airways: Επιλέγουν την LXM Media & Publishing για την επανακυκλοφορία του in-flight περιοδικού, Breeze
Η Cyprus Airways έχει ανακοινώσει ότι το in-flight περιοδικό Breeze θα επιστρέψει ανανεωμένο αυτό το καλοκαίρι. Η αεροπορική εταιρεία επέλεξε την κορυφαία εταιρεία LXM Media & Publishing, ειδική στις διεθνείς εκδόσεις εν πτήσεων, για την επανεκκίνηση και τον επανασχεδιασμό του.

Το νέο περιοδικό θα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα περιεχόμενα από βραβευμένους δημοσιογράφους και φωτογράφους για τους επιβάτες της Cyprus Airways. Το Breeze θα προβάλλει την Κύπρο σε κάθε τεύχος, με συναρπαστικό περιεχόμενο που θα αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες και τον πολιτισμό αυτού του πανέμορφου μεσογειακού νησιού. Θα παρουσιάζει επίσης φρέσκες, ελκυστικές ιστορίες οι οποίες κινούν το ενδιαφέρον με επίκεντρο τις αποδράσεις σε προορισμούς σε όλο το δίκτυο της Cyprus Airways.

Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει στα αεροσκάφη από τον Ιούλιο του 2024. Το περιοδικό Breeze θα εκδίδεται τέσσερις φορές το χρόνο και θα διανέμεται στις πλάτες των καθισμάτων κάθε πτήσης της Cyprus Airways, καθώς και στα premium lounges του Αεροδρομίου Λάρνακας, του πιο πολυσύχναστου αεροδρομίου της Κύπρου.  

"Είμαστε κατενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Cyprus Airways για την επανακυκλοφορία του δημοφιλούς περιοδικού Breeze. Το νέο περιοδικό θα είναι ενημερωτικό, με όμορφο σχεδιασμό και θα κινεί το ενδιαφέρον των επιβατών της Cyprus Airways. Μέσω του εξατομικευμένου περιεχομένου του, το περιοδικό θα παρουσιάζει και θα εμπνέει νέους συναρπαστικούς προορισμούς που διατίθενται από την αεροπορική εταιρεία - και θα τους φέρνει σε επαφή με σχετικές τοπικές και διεθνείς φίρμες και υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν το ταξίδι τους. 

Στην LXM Media είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία, η οποία διευρύνει τους αεροπορικούς εταίρους μας, και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες με τοπικούς και διεθνείς συνεργάτες και θα ενισχύσει τη θέση μας ως κορυφαίος παγκόσμιος εν πτήσεων εκδότης στην Ευρώπη", λέει ο Christian Szabo, Διευθύνων Σύμβουλος της LXM Media.

Η Γενική Διευθύντρια Επιχειρήσεων της Cyprus Airways, Veronica Posteraro τονίσε, "Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να αναβαθμίσουμε την εμπειρία των επιβατών μας, είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την LXM Media για την επανακυκλοφορία του περιοδικού Breeze. Μας εντυπωσίασαν με την τεχνογνωσία και τη δημιουργική τους προσέγγιση, και ανυπομονούμε να φτάσει το ολοκαίνουργιο τεύχος στα αεροσκάφη εγκαίρως για την πολυάσχολη καλοκαιρινή περίοδο". 

Σχετικά με την LXM Media
Η LXM Media ιδρύθηκε το 2021 και είναι μια δυναμική εταιρεία στον τομέα των εν πτήσει εκδόσεις και ψυχαγωγία, με έδρα τη Λάρνακα και επιπλέον γραφεία στο Λονδίνο και τη Βιέννη. 

Η LXM Media συνεργάζεται με παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικές εταιρείες σε δημοσιεύσεις, διαφημιστικές καμπάνιες και ψηφιακές λύσεις που ενισχύουν την αφοσίωση, προωθούν τη συμμετοχή και δημιουργούν έσοδα, προσεγγίζοντας περισσότερους από 150 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο. Οι υφιστάμενες συνεργασίες της LXM Media περιλαμβάνουν αεροπορικές εταιρείες όπως η Wizz Air, η Eurowings, η AirDolomiti, η Condor, η Tarom, η SunExpress και άλλες.

Επίσης η LXM Media είναι μέρος του LXM Group, μιας ευέλικτη εταιρεία που αποτελείται και από την LXM Aero, προμηθευτής τεχνικών υπηρεσιών σε αεροπορικές εταιρείες.

Σχετικά με την Cyprus Airways 
Η Cyprus Airways ιδρύθηκε το 1947. Τον Νοέμβριο του 2022 εξαγοράστηκε από την ArcosJet, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή ανάπτυξης, καινοτομίας και εξυπηρέτησης με επίκεντρο τον πελάτη. Η αεροπορική εταιρεία εδρεύει στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και διευθύνεται από μια παθιασμένη ομάδα περισσότερων από 150 επαγγελματιών. 

Οι πτήσεις της Cyprus Airways εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus A320 και A220, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι για κάθε ταξιδιώτη στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή. 

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω email στην Σαββία Παύλου στο pavlou@lxm-media.com.

www.lxm-media.com