Economy
Διορίστηκαν τα νέα μέλη Ημικρατικών Οργανισμών
Μέσα από τη διαδικασία του γνωμοδοτικού συμβουλίου
Διορίστηκαν τα νέα μέλη Ημικρατικών Οργανισμών

Τον διορισμό Προέδρων και Μελών σε συνολικά 18 ημικρατικούς οργανισμούς, ανακοίνωσε η Κυβέρνηση δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

Σε δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε πως πρόκειται για τον διορισμό Προέδρου και Μελών για ημικρατικούς οργανισμούς μέσα από τη διαδικασία του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου (ΑΤΗΚ, ΑΗΚ, Αρχή Λιμένων, ΡΙΚ, ΚΟΑΓ, Αρχή Αδειών, Πολεοδομικό Συμβούλιο, ΚΟΑ, Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών, Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων και ΘΟΚ).

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΔΕΦΑ (επίσης μέσα από τη διαδικασία του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου) ανακοινώθηκε στις 4 Ιανουαρίου.

Επιπρόσθετα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε τον διορισμό Προέδρου και Μελών ΔΣ για επιπλέον 8 ημικρατικούς οργανισμούς (που δεν εμπίπτουν στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο), συγκεκριμένα, Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών, Δημοσιονομικού Συμβουλίου, Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων, ΤΕΠΑΚ, Πανεπιστημίου Κύπρου, Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και Ιδρύματος Συμφωνικής Ορχήστρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ