Όσοι επισκέφθηκαν το Ristorante Locatelli, στο ξενοδοχείο AMARA, από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου, έζησαν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και μυήθηκαν στα μυστικά της πολυπόθητης λευκής τρούφας.
Το δεξιοτεχνικά σχεδιασμένο μενού ανέδειξε τις εκλεπτυσμένες αποχρώσεις της λευκής τρούφας και απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η μαεστρία του σεφ Giorgio Locatelli στο χειρισμό πολυτελών και πολύτιμων υλικών είναι αξεπέραστη.
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η παρουσία του Carlo Caporicci, του αποκλειστικού παραγωγού και προμηθευτή λευκής και μαύρης τρούφας του σεφ Giorgio Locatelli, ο οποίος μοιράστηκε τα μυστικά της λευκής τρούφας με τους επισκέπτες και εμπλούτισε τη γευστική εμπειρία με μια βαθιά κατανόηση του υλικού.
Οι λάτρεις της γαστρονομίας, έχουν πλέον τη χαρά να γνωρίσουν το μαγευτικό κόσμο της ιταλικής κουζίνας εμποτισμένο με τη μαγεία της λευκής τρούφας, με το limited-time μενού του σεφ Giorgio Locatelli, μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, αποκλειστικά στο ξενοδοχείο AMARA, στη Λεμεσό.