Με πρώτη και καλύτερη την έμμεση αναγνώριση για τα λάθη που έγιναν στο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας όταν ήταν επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Θα ήταν «πιο αποτελεσματικό και πιθανώς πιο αποδεκτό αν είχαμε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστούμε», παραδέχθηκε.
Ξεχωρίσαμε επίσης την καθημερινή της συνήθεια να τρώει ένα γκρέιπφρουτ κάθε πρωί. Το μάτι μας έπεσε και στο μενού που μοιράστηκε η ισχυρή κυρία της ΕΚΤ με τη ρεπόρτερ των FT και φυσικά το κόστος του. Πλήρωσαν συνολικά 80 ευρώ στο εστιατόριο Caféhaus Siesmayer της Φρανκφούρτης. Μαζί με το φιλοδώρημα.
Τι έφαγαν; Σολωμό για πρώτο πιάτο και ριζότο με σαφράν για κυρίως (50 ευρώ). Για επιδόρπιο απόλαυσαν ένα cheesecake (5,35 ευρώ), ήπιαν ανθρακούχο νερό (8,75 ευρώ) και έκλεισαν με ένα καφέ latte (4,95 ευρώ) και ένα εσπρέσο (3,45 ευρώ).
Πηγή: ΟΤ