Μια από τις ιδιαιτερότητες του, είναι ότι κάθε πιάτο περιέχει πρώτες ύλες από διαφορετικό υψόμετρο της χώρας.
Ο ρουστίκ μινιμαλισμός, οι ακατέργαστες πρώτες ύλες, οι πρωτόγονες πρακτικές και οι πολύχρωμες συνθέσεις, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν το εστιατόριο Central στην κορυφή του πιο έγκριτου διαγωνισμού ανάδειξης των καλύτερων ρεστοράν, The World’s 50 Best Restaurants.
Πίσω από αυτή την επιτυχία βρίσκονται οι σεφ Virgilio Martinez και Pia Pelon, οι οποίοι μέσω του καλοσχεδιασμένου μενού τους, οδήγησαν το εστιατόριο να βραβευτεί τόσο για την ποικιλομορφία των υλικών που χρησιμοποιεί, όσο και για την προσοχή του στην ιστορία και τις παραδόσεις του Περού.
Πηγή: ΟΤ.gr