-O βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Έκτορας Μποτρίνι ετοίμασε ειδικά για τη βραδιά ένα δείπνο, με πιάτα επιλεγμένα από το μενού του νέου ιταλικού εστιατορίου.
-Η βραδιά άρχισε με δροσερά κοκτέιλ που οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν στο άκρως εντυπωσιακό Aperetivo Bar του εστιατορίου.
- Ο κορυφαίος και χαρισματικός chef Έκτορας Μποτρίνι για τον οποίο η μαγειρική δεν είναι απλά μια δημιουργική τέχνη, αλλά τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης, μοιράστηκε με τους προσκεκλημένους τη φιλοσοφία του νέου γαστρονομικό του concept στο Ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, σημειώνοντας ότι επιδίωξή του είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
-Ακολούθησε η απόλυτη γευστική μυσταγωγία με πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα, εντάσεις και απόλυτες ισορροπίες. Κυρίαρχα στοιχεία η καθαρότητα των αυθεντικών ιταλικών γεύσεων, η εποχικότητα και η ποιότητα των υλικών.
ΜΕΝΟΥ
ΠΙΑΤΑ
-Υπέροχα ιταλικά κρασιά, συνδυάζονταν αρμονικά με κάθε πιάτο, αφήνοντας μια απολαυστική, μακρά και σχεδόν ανεξίτηλη επίγευση.
-Το εστιατόριο Sera by Ettore Botrini που ήρθε για να συζητηθεί και να κυριαρχήσει στο γαστρονομικό χάρτη της Λεμεσού δεν κερδίζει τις εντυπώσεις μόνο με τις γεύσεις του, αλλά και με το μοντέρνο design και το εκλεπτυσμένο του στυλ. O χώρος που φέρει την υπογραφή των διακεκριμένων αρχιτεκτόνων-σχεδιαστών Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη, δημιουργεί μια αρχιτεκτονική αίσθηση αρμονίας.