Με ένα εκλεπτυσμένο Valentine’s 5-course menu, που συνδυάζει εμπνευσμένες δημιουργίες με υπέροχα υλικά και ένα αψεγάδιαστο σέρβις, το Thalassa συνθέτει ένα ονειρικό σκηνικό για τη γιορτή των ερωτευμένων.
Το υψηλής γευσιγνωσίας δείπνο για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, αρχίζει με ένα απαράμιλλο συνδυασμό γεύσεων, από ταρτάρ τόνου με wasabi και μαγιονέζα, χαβιάρι osetra, καπνιστό σολομό και λαβράκι, μάνγκο και lime-gel.
Κρεμώδης σούπα από κάσιους αρωματισμένη και λάδι βανίλιας, καθώς και χτένια με σελινόριζα σερβιρισμένα με μπισκ αστακού, θα απογειώσουν τη γευστική εμπειρία και θα μετατρέψουν τη βραδιά σε ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι για δύο.
Το σιγομαγειρεμένο φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος και τα μοσχαρίσια μάγουλα με σως άγριων μανιταριών, κονφί γλυκοπατάτας, με πατάτα πουρέ αρωματισμένη με τρούφα και λαχανικά εποχής με βούτυρο, συμπληρώνουν τις δελεαστικές γεύσεις στο υπέροχο menu του Thalassa.
Οι γαστρονομικές προτάσεις ολοκληρώνονται με τη συνοδεία σαμπάνιας και εκλεκτών κρασιών.
Η αρωματική και βελούδινη namelaka σοκολάτας με φρούτα στα χρώματα του έρωτα και σορμπέ από βατόμουρο, σερβιρισμένη υπό το φως των κεριών, δίνουν στο γεμάτο ρομαντισμό βράδυ ένα γλυκό και αξέχαστο φινάλε.
Πληροφορίες και κρατήσεις: T: 25832000 | W: www.amathuslimassol.com