Retail
Ferrero Rocher: Λανσάρει τρείς νέες premium σοκολάτες
Ferrero Rocher: Λανσάρει τρείς νέες premium σοκολάτες
Ανακαλύψτε μια νέα στιγμή απόλαυσης, χάρη στις νέες σοκολάτες Ferrero Rocher, ένα σύμβολο ποιότητας και υπεροχής της Ferrero σε μια νέα εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Για περισσότερο από τρία χρόνια, μια ομάδα 50 ατόμων έχει εργαστεί και αναπτύξει περισσότερες από 300 διαφορετικές συνταγές, πριν καταλήξουν στην επιθυμητή ισορροπία γεύσης και υφής για τη δημιουργία μια νέας Ferrero Rocher εμπειρίας. 

Τώρα η Ferrero,  προσφέρει τρεις νέες premium σοκολάτες, γάλακτος, λευκή και μαύρη (55% κακάο),  οι οποίες αντικατοπτρίζουν τέλεια την ποιότητα που εκτιμούν οι λάτρεις του Ferrero Rocher.

Κάθε κομμάτι της νέας σοκολάτας έχει δημιουργηθεί για να παρασύρει τους καταναλωτές σε ένα απολαυστικό ταξίδι σοκολάτας.


Η κορυφή του κάθε κομματιού θυμίζει το χαρακτηριστικό σχήμα του κλασσικού Ferrero Rocher και είναι μια πρόκληση για να ανακαλύψετε τα διαφορετικά στρώματα που έχει μέσα: μια εκλεπτυσμένη βάση σοκολάτα, που αποτελεί τη βάση μιας απαλής και κρεμώδους γέμισης, καλυμμένη με μια στρώση σοκολάτας, που αναμιγνύεται με τραγανά κομμάτια από φουντούκια.



Βρείτε τις Παγκύπρια σε όλα τα σημεία πώλησης.
 

  • Ferrero Rocher
  • 3 νέες σοκολάτες
  • premium
  • Δελτίο Τύπου