Τα δροσιστικά cocktails, με κύριο συστατικό την Ζιβανία του Βρακά, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους, ενώ ακολούθησαν τα νοστιμότατα πιάτα, που επιμελήθηκε εξ’ ολοκλήρου ο executive chef του Dionysus Mansion, εμπνευσμένα από κλασικές ελληνικές συνταγές με μια gourmet προσέγγιση, προσφέροντας κυριολεκτικά, την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.
Προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, από την ευρεία ποικιλία κρασιών του Οινοποιείου Καμαντέρενα, συνόδευσαν με απόλυτη αρμονία τα προσεγμένα πιάτα του μενού.
Το λευκό Ξυνιστέρι/Semillon, διαδέχτηκε το Stroumbeli Chardonnay.
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το Καμαντέρενα Rose, το οποίο προκύπτει από τον συνδυασμό της γηγενούς ποικιλίας Λευκάδα με Shiraz.
Στα κόκκινα, το Stroumbeli Shiraz του 2017, χαρακτηριστικό παράδειγμα του υψηλού επιπέδου οινοποίησης του Οινοποιείου Καμαντέρενα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τον επίλογο σε αυτή την υπέροχη γαστρονομική εμπειρία έδωσε το millefeuille από αναρή, σε άψογο pairing με την Κουμανταρία Saint Barnabas, 2002 vintage.
Το σύνολο των προϊόντων του Οινοποιείου Καμαντέρενα, είναι διαθέσιμα στην κυπριακή αγορά, μέσω του επίσημου διανομέα, Tempo Cyprus.
Facebook: https://www.facebook.com/kamanterena.winery