Hospitality & Tourism
Η Deliveroo άνοιξε την πρώτη της πιτσαρία
Η Deliveroo άνοιξε την πρώτη της πιτσαρία
Ο παγκόσμιος γίγαντας του delivery Deliveroo άνοιξε το Pizza Paradiso, το πρώτο του εστιατόριο στο Swiss Cottage του Λονδίνου, σε μια προσπάθεια να κατανοήσει καλύτερα τους εστιάτορες με τους οποίους συνεργάζεται. Πρόκειται το delivery να σκοτώσει την κουζίνα του εστιατορίου όπως την ξέρουμε και τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον; Μιλώντας στη Wall Street Journal, εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι στόχος της είναι «να μάθει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα εστιατόρια και να τα λύσει, έχοντας μια καλύτερη κατανόηση της νοοτροπίας των ιδιοκτητών εστιατορίων». Η είδηση έκανε κάποιους να αναρωτηθούν τι μπορεί να φέρει το μέλλον με την άνοδο των ghost kitchens, όπου οι σεφ εργάζονται άχαρες βάρδιες σε απρόσωπες κουζίνες. Η Pizza Paradiso σερβίρει ένα απλό μενού με ορεκτικά, σαλάτες και πίτσες Neopolitan-style, με τιμές από 6 έως 10 λίρες, με επιλογές που κυμαίνονται από μια βασική μαρινάρα μέχρι speck και γκοργκοντζόλα. Παρά το γεγονός ότι το εστιατόριο ανήκει στην Deliveroo, η προμήθειά του, η οποία μπορεί να είναι έως και 30%, θα χρεώνεται κανονικά. Η Deliveroo συνεχίζει να επεκτείνει στον τομέα των Dark Kitchens Editions, ανοίγοντας τρεις καινούργιες κουζίνες στο Λονδίνο τον περασμένο Ιανουάριο. Η Pizza Paradiso βρίσκεται κοντά σ’ αυτήν του Swiss Cottage. Η υπηρεσία παράδοσης Deliveroo ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2013 και έκτοτε έχει επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, από την Ολλανδία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κουβέιτ, και τώρα λειτουργεί 300 dark kitchens σε όλο τον κόσμο.
  • Hospitality
  • pizza
  • Λονδίνο
  • Deliveroo
  • Paradiso