Hospitality & Tourism
Ο καλύτερος Pastry Chef του κόσμου στο Λονδίνο
Ο καλύτερος Pastry Chef του κόσμου στο Λονδίνο

Ο Cédric Grolet άνοιξε ζαχαροπλαστείο στο The Berkeley Hotel

Ο Γάλλος chef patissier Cédric Grolet διάλεξε το Λονδίνο για να ανοίξει το πρώτο του εκτός Γαλλίας ζαχαροπλαστείο. Το Berkeley: French Patisserie, έκανε εγκαίνια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου 2022. Με μια σειρά από διακρίσεις που τον αναφέρουν ως τον καλύτερο σεφ ζαχαροπλαστικής στον κόσμο, ο 30χρονος Pastry Chef, γνωστός για την τέχνη του trompe-l'œil, με τίτλο Fruits and Flowers, άνοιξε τις πόρτες του στο The Berkeley Hotel. Τοποθετημένο στο Knightsbridge, με καταπράσινη θέα στο Hyde Park, σερβίρει τα signature viennoiserie, μπισκότα, κέικ και οι πιο διάσημες δημιουργίες του Cédric Grolet, τα κέικ με φρούτα και λουλούδια, όπως τα διάσημα άνθη φουντουκιού, λεμονιού και βανίλιας. Στις δημιουργίες που ξεχωρίζουν και έχουν φτιαχτεί κατ΄ αποκλειστικότητα για το Λονδίνο, είναι ένα χαρακτηριστικό trompe-l'œil, κλασικό scone, που ο Cédric Grolet και η ομάδα του δημιούργησαν ως φόρο τιμής για τη Βρετανία. Όλα αυτά, προσφέρονται σε πακέτο για το σπίτι, ενώ όσοι θέλουν κάτι περισσότερο, μπορούν να ζήσουν την γευστική εμπειρία μέσα στο εργαστήριο. Καθισμένοι γύρω από έναν πάγκο ανά 2 ή 4 άτομα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα μενού γευσιγνωσίας με πέντε γλυκές και μία αλμυρή γεύση, συνοδεία σαμπάνιας.
  • Hospitality
  • διεθνή
  • Βρετανία
  • Pastry Chef
  • Cédric Grolet
  • The Berkeley Hotel