«Ενώνει την παράδοση με τις γευστικές προτιμήσεις των νέων»
Συνδυάζοντας την παράδοση με τις νέες γευστικές προτιμήσεις, η βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων Αχναγάλ, συστήνει στους Kύπριους καταναλωτές ένα νέο, πρωτότυπο γιαούρτι, με πρόβειο γάλα. Σε δηλώσεις του στο Retail, o εκ των ιδιοκτητών της Αχναγάλ, Άγγελος Ελευθερίου, ανέφερε ότι «η εταιρεία αντιλαμβανόμενη ότι με την πάροδο του χρόνου τα γευστικά πρότυπα αλλάζουν, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου γιαουρτιού, το οποίο ενώνει την παράδοση του τόπου με τις γευστικές προτιμήσεις των νέων ανθρώπων». Όπως εξήγησε ο κύριος Ελευθερίου, «το γιαούρτι έχει την τσίπα, όπως όλα τα πραγματικά παραδοσιακά γιαούρτια, φροντίσαμε όμως να αντικαταστήσουμε την ξινή γεύση, με μια στρογγυλή, γεμάτη, κρεμώδη γεύση, η οποία συνοδεύεται από μια μακρά και γλυκιά επίγευση». Το νέο γιαούρτι παράγεται από πρόβειο γάλα, το οποίο προέρχεται από φάρμες που η Αχναγάλ διατηρεί μια μακρά οικογενειακή και επιχειρηματική σχέση. Η Αχναγάλ ιδρύθηκε το 1977 από τον Λευτέρη Ελευθερίου και έχει έδρα της το Δασάκι.